Black Fox Records

NYMPHO PANTHER

LIPS DONT LIE LP

Het debuut album van NYMPHO PANTHER is een album dat gaat over de giftige kant van liefde, het gaat over en relatie waarin alles gelogen blijkt te zijn en over een relatie waar beide personen de zwaar fout in gaan. Het album is een zeer persoonlijk geschreven en door de LO-FI productie en kwaliteit van het album komt het nog persoonlijker over dan de hartverscheurende lyrics al zijn! Het is een cultclassic geworden in de straten van Londen, vooral de laatste een geweldige wave van hype beschikken!

CAGED BY THE SYSTEM

Caged by the system is het album tegen de wereld en het systeem waar we ingezet worden als we geboren het is dus eigenlijk een zeer politiek geladen album! Daarmee is het ook een zeer rauw industrueel album dat met niks te vergelijken valt, de band staat bekend om experimenteren maar dit gaat nog veel verder!

OUT OF YOUR CLAWS / AND INTO THE OTHER

Het derde album dat geschreven is na de grote break-up met Stephen zijn vriendin gaat een beetje terug naar de roots van de dodelijke en giftige kant van liefde, maar met terug naar de roots te gaan van teksten zijn ze wel blijven verder experimenteren met andere en luidere instrumenten het is een album dat verrast track om track maar toch een rode draad behoudt door het lyricisme!

CUTTING YOU OUT

Het voorlopig laatste album is de kaskraker van de groep met een speciale packaging is het de meest verkochte plaat van NYMPHO PANTHER, het album zelf is een geweldige mix van Hair-Metal en bijna pop muziek om het genre terug in het mainstream komen, recensies zijn zeer positief op het eerste zicht en het album is gemaakt voor iedereen!

CROOKED

KNEE SOCKS

Knee socks is de meest bekende en meest verkochte lp van croocked en staat in het thema van hoe het is om een band te hebben en alle ups en downs die de bandleden hebben meegemaakt zowel het liefdesleven als met de band zelf. Deze plaat is de heftigste van alle lp’s die zijn uitgebracht door croocked maar heeft ook zeer diepgaande en pakkende teksten die zelfs de sterkste onder ons bij de keel nemen.

MIND THE GAP

Mind the gap staat helemaal in het thema van vrouwen en de bandleden hun ervaring met gekke ex vriendinnen. Vooral de hoofdzanger bob zingt in deze lp de longen uit zijn lijf om te vertellen over zijn diverse interacties met verliefde vrouwelijke fans, ex vriendinnen en zij vaak bizarre seks leven dat hij met veel plezier beleefd.

RED LIGHT DISTRICT

Red light district is een lp die gaat over de wilde avonturen van de band in het nachtleven en hoe de band leden hier mee omgaan. Seks drugs en rock en roll is een vaak terugkerend thema in deze lp. Vele van de nummers op deze lp zijn iets humoristischer en ironischer dan de andere lp’s

BITS N BOBS

Bits ’n bobs is de meest recente lp van croocked en omvat zoals de titel aangeeft een beetje van alles. Sommige liedjes gaan over de liefde terwijl andere liedjes dan weer gaan over de jeugd van de bandleden of een hevig cafe gevecht. deze lp zit boordevol catchy nummers die relatable zijn voor zo goed als iedereen. kortom something to enjoy for everyone.

DEATHCURE

ABONDEND DISASTER

Dit gaat over hoe Jacob nu in het leven staat na zijn hartaanval de groep zingt dus rond Jacob dit is ook waarom Jacob centraal staat.

REVENGE

Is het iets wat grover album van de groep dit album hebben ze gemaakt omdat een van hun beste vrienden buiten de groep verraad pleegde bij de politie. Ze willen hem op deze manier terugpakken !

RENEWED

Omdat ze nieuw leven willen inblazen in het hairmetal genre zorgen ze voor een vernieuwend album vol hairmetal muziek

HEARTBROKEN

Het album gaat over hoe de groep in het liefdesleven staat en dat is momenteel zeer slecht dit is het beste om hun emoties te uiten.