Black Fox Records

Allemaal samen opgegroeid in Essex en toen een garageband opgericht genaamd "The Panthers" maar toen ging de drummer genaamd Alex Creed dood aan kanker en om Alex te eren richten ze de "NYMPHO PANTHERS" op deze band is een ode aan Alex en zijn nogal gekke slaapgedrag met andere vrouwen en mannen en soms beide tegelijk! Na 1st kleine toeren te doen op cafétjes in London zijn ze één van de rising stars in HAIR-METAL!

De naam hebben ze verzonnen omdat het stereotype van een engelsman “crooked teeth” heeft. En aangezien de lead singer van de groep crooked bob zeer scheve tanden heeft. De groep zijn vrienden uit de lageren school die elkaar hebben tegengekomen op een karaoke avond. Tijdens deze avond zijn ze terug goed bevriend geraakt en besloten ze een sprong in het duister te maken en een hair metal band te starten. Wat hun zo verschillend maakt van de rest van de hair metal bands is dat ze zichzelf zeer brits gedragen en dat de lead singer van de band (crooced bob) vaak kledij draagt waarop de vlag van de UK gedrukt staat. Ze zijn zeer populair geraakt in hun thuis dorp Lanchester en is nu van plan om heel de UK te veroveren met hun hits en nadien de wereld.

DeathCured een groep die is ontstaan in London. Breekt nu momenteel uit met hun 4 Albums (Renewed, Revenge, Hearthbroken en abandoned disaster). De groep bestaat uit 4 leden (Jacob Rise, Jared Rise, Brandon james, Mike russel). Het is een spontane en sociale band met veel pit in hun muziek. De muziek gaat vooral over liefde en vriendschap.